SliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSlider

 

Wat biedt De Tekenwerkplaats?

Heeft u plannen om te bouwen of te verbouwen? Particulier of zakelijk? Het begint met een goed doordacht en weloverwogen ontwerp, waarin al uw wensen zijn verwerkt en dat specifiek aansluit op de bestaande bebouwing of de omgeving. De Tekenwerkplaats verzorgt alle werkzaamheden voorafgaand aan de bouw. Van de eerste schets tot de contractvorming met de aannemer. Maar ook tijdens de bouw en met de oplevering kunt u de expertise van De Tekenwerkplaats inschakelen. Hiermee wordt u volledig ontzorgd en worden kwaliteit, planning en kosten voor u bewaakt. Daarbij maakt De Tekenwerkplaats gebruik van haar uiteenlopende netwerk van adviseurs en specialisten om voor u tot het beste resultaat te komen.

Twijfelt u tussen een architect of een aannemer? De Tekenwerkplaats kent de voordelen van beiden. De originaliteit en creativiteit van een architect en de technische haalbaarheid en de kostenbeheersing van een aannemer. Daarbij heeft u met een ontwerp van  De Tekenwerkplaats de mogelijkheid om meerdere aannemers te benaderen voor een gelijkwaardige prijsvergelijking. Hiermee heeft u altijd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en verdient een ontwerp van De Tekenwerkplaats zichzelf ruimschoots terug!

De Tekenwerkplaats denkt verder. Door een goed doordacht en weloverwogen ontwerp is uw gebouw geschikt voor de toekomst en bent u gegarandeerd van een waardevol en waardevast eindresultaat. De volgende aspecten zijn hierin van groot belang en tevens kenmerkend voor de ontwerpen van De Tekenwerkplaats.

Origineel | Met een origineel ontwerp onderscheidt u zich van uw omgeving. Een afwisseling van vormen, materialen, zichtlijnen, lichtinvallen en vloerniveaus zorgen voor een verrassende beleving in het gebouw en een uniek ontwerp.

Praktisch | Door van binnenuit te ontwerpen en de gewenste ruimtes efficiënt te maatvoeren en te verdelen, ontstaat een zeer praktische en aangename leefomgeving. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met uw huidige wensen, maar ook met uw toekomstige woon- of werksituatie.

Tijdloos | Het weglaten of wegwerken van bepaalde bouwkundige onderdelen geeft een gebouw een rustige en tijdloze uitstraling. Een goed doordachte en verfijnde detaillering is dan ook zeer bepalend voor het slagen van een ontwerp.

Duurzaam | Duurzaamheid en energiezuinigheid is meer dan alleen een paar zonnepanelen op het dak. Door reeds bij de verdeling van de ruimtes rekening te houden met de stand van de zon, kan de zonnewarmte optimaal worden benut. Ook het hergebruiken van materialen draagt bij aan een duurzame leefomgeving.

Terrein | Een ontwerp van De Tekenwerkplaats beperkt zich niet alleen tot het gebouw, maar ook de terreininrichting is van groot belang voor het slagen van een ontwerp. Tevens kunnen bepaalde loop- en zichtlijnen van en naar een gebouw met bestrating, beplanting en verlichting worden benadrukt.